İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: “Hain teröristlere bu dağları dar edeceğiz, inlerini başlarına yıkacağız. “

Haber: Sibel Yeşilmen

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Irak’ın kuzeyinde dün başlatılan ve devam eden Pençe-3 harekatına ilişkin bu sabah gelen, “3 askerimizin şehit olduğu” acı haberine sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Çavuşoğlu: “Irak’ın kuzeyinde Pençe-3 harekatı sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Rabb’imden rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletçe başımız sağolsun. Hain teröristlere bu dağları dar edeceğiz, inlerini başlarına yıkacağız” dedi.

Bu sabah, Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-3 harekatında, Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, “PKK’lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit oldu” ve “Yedi kahraman silah arkadaşımız ise yaralandı ve derhal hastaneye sevk edildi. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denilmişti.

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

Mission News Theme by Compete Themes.
error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights