İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SON DAKİKA-Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama

Haber: Sibel Yeşilmen

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’ta AK Parti İl Kongresi’nde yaptığı açıklamada,” Bu sabah İlham Aliyev kardeşimle görüştük. Şu andaki gelişmeleri bizzat kendisinden dinledim. Elhamdülillah, olumlu gelişmeleri kendisinden dinleyince de ayrıca mutlu oldum. Zafere inşallah yaklaşıyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun ve 30 yıl işgal altındaki topraklarından ayrı kaldılar. Ama şimdi inşallah işgal altındaki topraklarına kavuşuyorlar.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayın 15’inde Cumhur İttifakı olarak KKTC’ye gideceklerini ve Maraş’ta piknik yapacaklarını da sözlerine ekledi.

“Erdoğan; “Ne işin var senin Azerbaycan’da, ne işin var senin Suriye’de, ne işin var senin Libya’da işte bizi bunun için sevmiyorlar. Evet biz, emperyalistlerin, zalimlerin karşısında olacağız. Çünkü bizim ecdadımız hep bunun mücadelesini verdi. Bizi milletimiz sever, bizi ümmet sever, bizi mazlumlar, mağdurlar sever, bize o yeter. Buna karşılık bizden zalimler, hainler nefret eder. Bir asırdır fütursuzca yürüttükleri adaletsiz düzenlerini bozduklarımız nefret eder. Türkiye işte bu misyonun sahibi olarak, yükseldiği için bu kadar şimşekleri üzerine çekiyor. Eğer vesayeti tasfiye etmeseydik, kimsenin bize itirazı olmazdı. Eğer terör örgütlerinin başını ezmeseydik kimse bize yan gözle bakmaz, bize saldırmazdı. Eğer IMF’e bağlı ekonomi düzenini kırmasaydık kimsenin bizden şikayeti olmazdı.” diye konuştu.

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

Mission News Theme by Compete Themes.
error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights