İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çarşamba gününü işaret etti

Haber: Sibel Yeşilmen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çarşamba günü millete sesleniş konuşması yapacağını söyledi ve “Konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak, bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. Olağan İl Kongrelerine video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçmişteki hiçbir aktör, bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü de sergilemedi. İşte parçalanmaya başladılar. Acaba CHP kendi hükmi şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi projeyi üretiyor, hangi programı savunuyor diye baktığımızda, karşımıza sadece koskoca bir boşluk çıkıyor.  Yine bugün nerede milletin huzuruna, toplumsal barışına kast eden bir hadise varsa, arkasından muhakkak CHP ve şürekâsı çıkıyor. Hiçbir yol aşılamayacak kadar yüksekten geçmez, bunu bilesiniz. CHP’nin tek işi, terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır. CHP’nin başındaki zatın, bu çarpık denkleme karşı özellikle herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük ise, tek parti devriyle yarışır seviyeye geldi” diye konuştu.

Mission News Theme by Compete Themes.
error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights