İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Bunu söylemeye bizi mecbur ettiniz”

Haber: Sibel Yeşilmen

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden’ın İsrail’e silah satışına tepki gösterdi. “Sayın Biden, ne yazık ki siz kanlı ellerinizle bir tarih yazıyorsunuz. Bunu söylemeye bizi mecbur ettiniz’ dedi.

“850 bin silah onayı. Lafa geldiğinde silahsızlanma, şu, bu, vesaire bunları konuşuyorlar. Sayın Biden, sözde Ermeni soykırımında Ermenilerin yanında yer aldı. Şimdi de ciddi manada orantısız bir şekilde Gazze’ye saldıran ve yüz binlerce insanın şehadetine vesile olan bu olayda da ne yazık ki siz kanlı ellerinizle bir tarih yazıyorsunuz. Bunu söylemeye bizleri mecbur ettiniz. Çünkü biz bu konularda çok daha fazla duramayız, durmayacağız. Bugün de tekrar hatırlatıyorum, 84 milyon hep birlikte Kudüs nöbetimizi devam ettiriyoruz, devam ettireceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya’ya da sert çıktı. “Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çeken Avusturya devletini telin ediyorum.Avusturya devleti herhalde soykırıma tabi tuttukları Yahudilerin faturasını Müslümanlara ödetmeye çalışıyor.” diye konuştu.

Mission News Theme by Compete Themes.
error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights