İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk Büyükelçi’den çarpıcı tavsiye

Sibel Yeşilmen

Türkiye’nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız bugün Bağdat Maarif Okullarındaydı. Büyükelçi Yıldız öğrencilerle bir araya geldi, verdikleri minik konseri izledi.

Güzel fotoğraflar paylaştı Büyükelçi her zamanki gibi sosyal medya hesabından. Yine dikkatimi çekmeyi başardı :) Özellikle miniklerin verdikleri konseri seyretmeye doyamadım. Gönülden alkışlıyorum onları…

Görev süresini artık tamamlayan ve kısa bir süre sonra Türkiye’ye Merkez’e dönecek olan Büyükelçi Yıldız ziyaretinde Irak’taki okullarının mevcudiyeti bilinen FETÖ’ye yönelik açıklamalarda bulundu, çarpıcı bir tavsiye ile dikkat çekti.

Büyükelçi Yıldız şunları söyledi: ” Tüm önlemleri alarak, öğretime güçlü biçimde devam eden Maarif Okulları güzel bir aile oldu. Kaliteli eğitiminin yanısıra,dostluk köprülerimizi güçlendirecek yeni nesilleri yetiştiren Maarif Okullarının yanında olmaya devam edeceğiz. FETÖ’ye kötü haber ve tavsiye: Maarif Okulları, Irak’ta güçlü biçimde kök salmaya ve iki ülke arasında gerçek dostluk köprülerini kurmaya başladı. Pek yakında, Kerkük’te ve diğer vilayetlerde de olacaklar. Bilinen yöntemlerinizle Maarif’i engelleyemezsiniz. Çekilin yoldan…”

Mission News Theme by Compete Themes.
error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights